Vi har flera olika paket för att kunna ge dig precis den inredningskonsultation du vill ha! Här nedanför kommer korta förklaringar kring vad vi kan erbjuda – om några frågor dyker upp så tveka inte på att höra av dig direkt!

Inredningskonsultation bas.

Möte på plats en timme per rum. Denna inredningskonsultation innefattar samtal där du som kund tar anteckningar utifrån det vi samtalat om.

Inredningskonsultation mellan.

I denna inredningskonsultation skickar ni oss bilder på de rum som ska ingå i förändringen (som mest två rum och kök alternativt tre rum utan kök). En ritning samt en kort beskrivning av vem ni är och bilder på vad ni tycker är vackra hem.

Efter detta möts vi i ert hem och samtalar kring era önskningar och bokar tid för en presentation av vad vi kommit fram till.

Vid presentationen får ni en moodboard och en färgkarta samt ett möbleringsförslag och en inköpslista.

Projektbaserad inredningskonsultation.

En inredningskonsultation där vi jobbar från ide till färdigt resultat. Ett första möte bokas där vi talar om förväntningar och tankar kring projektet, vi bokar vidare möten för moodboards presentation och upplägg. Vi projektleder och verkställer. Det kan handla om nybyggnationer likväl som företagsprojekt.

För mer information och priser, kontakta oss!

Vet du vad du är intresserad av? Skicka offertförfrågan direkt!